fbpx

Shirley Houtman

Online business partner

Door efficient samen te werken help ik je verder.  

Ik sta positief in het leven en denk in oplossingen. Alles wat je mee maakt is een les en in het leven blijf je altijd nieuwe dingen leren.

Wat houdt het in om met mij  samen te werken? 

De reden dat ik voor mijzelf ben begonnen is dat ik flexibel wil zijn in de indeling van mijn werk. Hierdoor kan ik mijn werk  combineren met mijn privé leven. In ons gezin zijn er veel uitdagingen en onverwachte omstandigheden. Dit heeft mij geleerd om  flexibel te zijn en ik denk altijd in oplossingen.
En dat is precies waarmee ik jou mee kan gaan helpen! 

Als online business partner kan ik jouw onderneming ondersteunen door met een frisse blik naar jullie werkzaamheden te kijken. Belangrijke werkzaamheden blijven vaak liggen door tijdgebrek of gebrek aan motivatie. Dat werk kan je aan mij overdragen. Ik neem het over of zoek naar een passende oplossing. Samen bespreken we wat er mogelijk is en gaan we het werk efficiënter uitvoeren.

Dit vind ik belangrijk

Duidelijke afspraken

Vooraf maken we duidelijke afspraken. Als ondernemer weet jij wat je wilt. Vooraf zet ik de wensen en vragen op papier en hebben we regelmatig overleg. 

Fijn samenwerken

Ik werk op afstand en voer bijna alle taken zelfstandig uit. Als het nodig is spreken we ergens af zodat we de kwaliteit van het werk waarborgen en waar nodig plannen kunnen bijsturen.

Werk uit handen nemen

Met een duidelijke taakomschrijving ga ik aan de slag.
Met het onderhouden/verbeteren van de website, al het drukwerk; van ontwerp tot voorraadbeheer, werkprocessen automatiseren of bijvoorbeeld door te ondersteunen bij het gebruik van nieuwe software. 

Samenwerken en doen waar je goed in bent is voor mij de ideale combinatie tussen mijn klant en mij.

Mijn ervaring

Na mijn grafische opleidingen ben ik in loondienst gaan werken bij een reclamebureau. Veel drukwerk maar ook beletteringen van auto’s en panden was mijn dagelijkse werk. Daarnaast hield ik mij graag bezig met de planning en distributie voor onze klanten.  Na 6 jaar ben ik de HBO Communicatie & Multimedia Design gaan volgen naast mijn fulltime baan. Omdat ik plezier had in het leren heb ik met veel plezier deze drukke periode doorlopen. 
Vervolgens ben ik als projectmanager bij een Software en ICT bedrijf gaan werken. Ik zorgde voor passende oplossing, voor maatwerk bij iedere klant weer.  Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het bouwen van websites,  grafisch vormgeven, ICT/netwerk en administratieve werkzaamheden en ga graag met jou aan de slag.

ShirleyHoutman_VP

Kennis en vaardigheden

Software

  • Adobe  Indesign, Illustrator, Photoshop. Grafisch vormgeving
  • Microsoft Office  Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Access, Office 365
  • WordPress Webdesign, installatie, onderhoud en optimalisatie 
  • ICT Netwerkbeheer en onderhoud (windows), applicaties en software ondersteuning

Werkzaamheden

  • Webdesign
  • Grafische en multimedia vormgeven
  • Evenementen
  • Automatisering, van bedrijfsprocessen en werkzaamheden
  • Ondersteunen bij administratieve taken
  • Social Media

Stel het werk niet langer uit,
geef het in goede handen!

2 + 14 =