fbpx

Shirley Houtman

Online business partner

Door efficient samen te werken help ik je verder.

Ik sta positief in het leven en denk in oplossingen. Alles in het leven is een les en in je blijf altijd nieuwe dingen leren.

Met mij samenwerken?

De reden dat ik voor mijzelf ben begonnen is dat ik flexibel wil zijn in de indeling van mijn werk. Hierdoor kan ik mijn werk  perfect combineren met mijn privé leven. In ons gezin hebben we te maken met veel uitdagingen en onverwachte omstandigheden. Dit heeft mij geleerd om  flexibel te zijn altijd te denken in oplossingen.
En dat is precies waarmee ik jou ook kan gaan helpen!

Als online business partner kan ik jouw onderneming ondersteunen door met een frisse blik naar je bedrijf te kijken. Belangrijke werkzaamheden blijven vaak liggen door tijdgebrek of gebrek aan motivatie en kennis. Dat werk kan je aan mij overdragen. Ik neem het over of zoek naar een passende oplossing. Samen bespreken we wat er mogelijk is en gaan we aan de slag.

Dit vind ik belangrijk

Duidelijke afspraken

Vooraf maken we duidelijke afspraken. Als ondernemer weet jij wat je wilt. Vooraf zet ik de wensen en vragen op papier en hebben we regelmatig overleg. 

Fijn samenwerken

Ik werk op afstand en voer mijn taken zelfstandig uit. Als het nodig is spreken we af op locatie zodat we de kwaliteit hoog houden en kunnen bijsturen we waar nodig.

Werk uit handen nemen

Met een duidelijke werkomschrijving ga ik aan de slag.
Met het onderhouden/verbeteren van de website, jouw drukwerk; van ontwerp tot druk, werkprocessen automatiseren of door te ondersteunen bij het gebruik en inrichten van nieuwe online tools en software.

Met een fijne samenwerking en door je te richten op dat waar je goed in bent kun je heel veel bereiken!

Mijn ervaring

Na mijn studie grafische en multimedia vormgeven ben ik in loondienst gaan werken bij een reclamebureau. Hier heb ik veel drukwerk ontworpen en ook beletteringen van auto’s en panden. Daarnaast hield ik mij graag bezig met de planning en distributie voor onze klanten.  Na 6 jaar ben ik de HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design gaan volgen naast mijn fulltime baan. Omdat ik het werk en de opleiding erg leuk vond heb ik deze drukke periode met veel plezier doorlopen. 
Aansluitend aan mijn studie ben ik als projectmanager bij een Software en ICT bedrijf gaan werken. Ik zorgde voor passende oplossing en maatwerk bij de klanten.  
Inmiddels heb ik ruim 18 jaar ervaring met het bouwen van websites,  grafisch vormgeven, ICT/netwerk en administratieve werkzaamheden en help jou bedrijf graag verder.

Werkplek
Werkplek

Kennis en vaardigheden

Software

Werkzaamheden

  • Website en academy bouwen
  • Automatisering, van bedrijfsprocessen en werkzaamheden
  • Emailmarketing
  • Social Media management
  • Webdesign
  • Grafische en multimedia vormgeven

Stel het werk niet langer uit,
geef het in goede handen!

3 + 14 =

Share This